Blog

Každý rok tisíce Švédov ťažko trénujú aby získali diplom za A Swedish Classic. Tylö zahajuje spoluprácu s organizáciou ktorá stojí za týmto konceptom a zúčastní sa všetkých nasledujúcich súťaží.

Na získanie A Swedish Classic je treba dokončiť sériu štyroch rôznych závodov; Vasaloppet alebo Engelbrektsloppet (lyžovanie), Vätternrundan (jazda na bicykli), Vansbrosimmet (plávanie), Lidingöloppet (beh). Vzhľadom k tomu, že koncept bol založený v roku 1971, už bolo rozdaných viac ako 80.000 diplomov a záujem o preteky stále rastie.%MCEPASTEBIN%

– Sme veľmi hrdí a šťastní tejto novej spolupráci. A Swedish Classic je hnutie verejného zdravia v úplnom súlade so základnými hodnotami Tylö, hovorí Mikael Lundström, manažér predaja Tylö.

Tieto preteky sú rozsiahle a namáhavé, či sa rozhodnete ísť na pôvodnú verziu, A Half Classic alebo A Womens Classic. Všetky preteky musia byť vykonané v priebehu dvanástich mesiacov, aby ste získali medailu a diplom.

– Ak chcete zvládnuť A Swedish Classic je treba byť sústredený, disciplinovaný a trénovať. Ale aby ste mohli uspieť, zotavenie a relaxácia sú rovnako dôležité a nutné pre budovanie sily, odolnosti a vytrvalosti. Toto je miesto, kde naša koncepcia Relaxology vstupuje na scénu, hovorí Mikael Lundström.

Sauny TYLO nájdete aj na našom ESHOPE ako aj v našom showroome.

 

Zdroj: https://info.tylo.com/en/relaxologyblog/tyl%C3%B6-teams-up-with-with-a-swedish-classic