Blog

viriva vana fisa

Verejná vírivá vaňa umožní povýšiť každý wellness na vyššiu úroveň. Tento typ vírivky je dodávaný

s vysoko výkonným vybavením, ktorého účelom je ponúkať najlepší výkon počas celej doby prevádzky.

Naše verejné vírivé vane nájdete aj na našom ESHOPE.

viriva vana fisa

Prečo si vybrať verejnú vírivú vaňu?

Verejná vírivá vaňa sa líši od súkromnej vírivky nasledujúcimi spôsobmi:

  • Verejné vírivky majú prelivový žľab, ktorý udržuje hladinu vody rovnakú, bez ohľadu na počet užívateľov. Tento prvok nielen zlepšuje                                vzhľad vane ale aj odstraňuje nečistoty z hladiny vody a zlepšuje kvalitu vody.
  • Všetky verejné vírivé vane sú dodávané s vyrovnávacou nádržou, ktorá kontroluje hladinu vody vo vírivke. Mala by byť nainštalovaná                               v blízkosti filtračného systému, umožniť dopĺňanie vody a dopomôcť jej filtrácií.
  • Komerčné vírivky majú profesionálny filtračný systém. Hlavnými zložkami tejto súpravy sú masážne čerpadlá, filtračné čerpadlá,                                      prvky potrebné na ohrev vody, distribučná jednotka, určená pre riadenie prevádzky každej zložky a profesionálny pieskový filter.

viriva vana fisa

Strojovňa s filtračným systémom

 viriva vana fisa 

Schéma komerčnej vírivky

 

Rôzne možnosti povrchovej úpravy

viriva vana fisa

V rámci našej rady verejných vírivých vaní, ponúkame celý rad rôznych povrchových úprav : akryl, nerezová oceľ ako aj mozaika.

V prípade mozaikových víriviek, je možnosť kombinovať rôzne farby a povrchové úpravy, takže vaša vírivka môže dokonale ladiť so vzhľadom

vašich priestorov.

 

Zdroj: http://aquaviaspa.com/en/hot-tubs-in-wellness-areas/